Warande 125

2152 CM, Nieuw Vennep

PERFECT VOOR STARTERS: MOOI APPARTEMENT IN NIEUW-VENNEP

Bent u een starter op de woningmarkt of zoekt u een ideale mix van stedelijke voorzieningen en rust? Dit schitterende appartement aan de Warande 125 in Nieuw-Vennep biedt precies dat.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE WONING

- Locatie: Gelegen in het hart van Nieuw-Vennep, met alle gemakken binnen handbereik.
- Energielabel: E.
- Woonoppervlak: Royale 54 m² aan leefruimte.
- Slaapkamer: Eén comfortabele slaapkamer, ideaal voor starters of een jong stel.
- VVE: Actieve en betrokken Vereniging van Eigenaren zorgt voor goed onderhoud. Servicekosten € 288,21 inclusief water en stookkosten.
- Balkon: Geniet van uw eigen buitenruimte, ideaal voor ontspanning na een drukke dag.

**VOLLEDIGE OMSCHRIJVING**

Stap binnen in dit stijlvolle appartement, met een woonoppervlak van 54 m² biedt deze woning alles wat u nodig heeft. De open woonkamer, die vloeiend overgaat in de moderne keuken, is perfect voor zowel gezellige avonden met vrienden als rustige momenten voor uzelf. Het grote raam zorgt voor overvloedig daglicht, waardoor de hele ruimte helder en uitnodigend aanvoelt.

De keuken is uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende opbergruimte voor al uw keukengerei. Stel u voor: uw ochtend beginnen met een kop koffie op uw balkon, terwijl u geniet van de rustige geluiden van het ontwakende dorp, of een ontspannen avond afsluiten met een goed boek terwijl de zon langzaam ondergaat.

De slaapkamer is knus en biedt genoeg ruimte voor kasten en een groot tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over een douche, wastafel voor ultiem comfort.

De ligging van deze woning is werkelijk ideaal. Gelegen aan het water, biedt het een serene omgeving terwijl u toch dicht bij alle voorzieningen bent. Winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal binnen handbereik, wat het dagelijkse leven een stuk eenvoudiger maakt.

De actieve en betrokken VVE zorgt ervoor dat het gebouw goed wordt onderhouden en dat er altijd aandacht is voor de gemeenschappelijke ruimtes. 

**UNIEKE KANS**

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en mis deze kans niet.

Plaats een bod op dit object